JEH Media - når du skal have optaget noget flot

Videoarbejde - optagelse og redigering

JEH Media er primært beskæftiget med videooptagelse og filmredigering i både standard DVD-format (SD) og High Definition (HD) til Blu-ray og internet.

Panasonic HMC41 videokamera

Det kan især være optagelse af teater-forestillinger, skole-forestillinger, revyer eller foredrag og andre arrangementer.

Det kan være firma-optagelser: foredrag eller instruktionsvideo eller både til intern og ekstern brug, til internettet osv.

Hvis du selv har nogle optagelser, kan jeg overspille og redigere dem. Ikke mindst, hvis du vil have lavet en "Dette er dit liv"-film til en af dine kæres fødselsdag, konfirmation eller jubilæum.Et helt site kun om overspilning
- både af video og lyd!

nemlig:

Overspilning.dk - så flot, så hurtigt, så billigt!

Jeg kan overspille dine egne optagelser, uanset om det er fra et kamera, hukommelseskort eller (gamle) videobånd. Al information om overspilning kan nu ses på mit overspilning-site.

Det kan du læse meget mere om på mit overspilning-site.

Besøg Overspilning.dk

Ellers følg linkene her i teksten eller brug menuen for at se og lære meget mere om alt det, JEH Media kan tilbyde.

Video-kamera-ikon På siden 'Teateroptagelser - Demoer' kan du se nogle eksempler på, hvor meget bedre en forestilling bliver gengivet - og optagelsen bliver til en flot souvenir til de medvirkende - når der bruges flere kameraer og samredigering af disse samtidige optagleser.
JEH Media logo
Kontakt

Til toppen af siden