JEH Media - når du skal have optaget noget flot

Videoredigering

Til forskel fra den tilretning, som normalt sker ved en overspilning af film fra andre medier til DVD eller Blu-ray m.m., kan JEH Media også lave regulær film-redigering af dine optagelser, både i almindelige formater og i HD (High Definition). Det vil sige, at vi enten sætter os ned og knokler løs sammen eller aftaler præcis, hvad der skal gøres ved optagelserne, som jeg så arbejder ud fra.

Der kan også være tale om sam-redigering af flere samtidige optagelser - op til 9-10 stykker!! Det kræver blot, at der er mulighed for at synkronisere filmene +/- evt. selvstændigt lydspor.

Men det kan jo også være, at du står der med nogle gode idéer til, hvordan feriefilmen eller optagelsen af afkommets første skoledag eller Moster Mettes 50-års fødselsdag skal skæres, men du har altså ikke lige hverken udstyret eller tiden eller evnen eller tålmodigheden til det. [For slet ikke at tale om, at du så også skal købe og lære de besværlige pc-programmer, købe diske og æsker, lave omslag, printe og brænde flere eksemplarer osv osv ...]

Videoredigering af denne slags foregår i programmet Premiere Pro på pc med Matrox grafik-accelerationskort, så ændringer og tilretninger sker med det samme. Først når redigeringen er slut og de endelige filer skal dannes, er der ventetid - men så mødes vi bare igen næste dag

"Her er dit liv"-film

Det kan også tænkes, at du skal have redigeret en speciel video, som for eksempel en "Dette er dit liv"-film, som hyldest til en, der har fødselsdag eller jubilæum eller som skal konfirmeres eller giftes.

Hvis du har fotografier eller andre ting, der kan scannes ind, kan jeg redigere det hele sammen til en sjov og underholdende film med billed-gallerier, underlægningsmusik osv.

Du kan ovenikøbet sidde med og være med til at redigere!

Andre optagelser

Det kan naturligvis også være, at du eller dit firma eller din forening selv har lavet nogle optagelser og blot mangler en til at redigere tingene sammen, så det kan bruges som ønsket. Og blive rigtig flot!

Rystede optagelser

Hvis optagelserne er rystede eller ujævne, kan de i mange tilfælde 'udglattes', så det bliver pænere at se på!

Slutresultatet

Resultatet kan som med andre optagelser leveres på standard DVD i æske(r) med farveprint på disk og omslag, i det ønskede antal eksemplarer. Eller det kan leveres som computerfiler, kopieres til memorystick, ekstern harddisk el.lign.

Optagelser i HD (High Definition) kan leveres på Blu-ray-disk og/eller 'almindelig' DVD.Hvilke formater film kan redigeres

For at kunne redigere dine optagelser, skal jeg overspille dem til mit udstyr. Overspilning kan gøres fra de formater som du kan se i skemaet herunder

- eller direkte fra dit kamera!

Videobånd
mini-DV Digital8
VHS Hi8
VHS-C Video8
   
Hukommelseskort
Smart Media /xD SD Plus / Mobile
Compact Flash MS / PRO
SD, miniSD, SDHC, SDXC Duo / PRO Duo
   
Disk
anbefales IKKE til redigering
undtagelsen er 'Her er dit liv'-film
mini-DVD (skrivbare - også selv om disken ikke er færdiggjort) Blu-ray
DVD DVD DUAL
JEH Media logo
Kontakt

Til toppen af siden